Roligt? Ja de hade ja!

100-dagars var en av dom roligaste kvällarna jag varit med om. Bra folk, bra musik och bra sprit. Då kan det inte bli så mycke bättre, riktigt nöjd:) Varit seg hela dagen idag, va iväg och skulle kolla på gökboet men jag somnade på en gång där borta så i pausen efter en timme så drog jag. Kom nyss hem från träningen, kändes bra att få springa av sig lite! :)

Imorgon bär det av till sundsvall, blir kanske krogen imorgon kväll och på lördag är det 50års kalas. Min kära moster Annica fyller år.. Det kommer bli roligt! Dock blev det lite ändrade planer, ska lira match på söndag så ska tydligen åka med Selånger (motståndarlaget) till stan från sundsvall på söndag morgon. Det känns ju lite sådär, men tanke på att man antagligen har förtärt alkohol kvällen innan också.. men men, vad gör man inte :)

Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig, så sjukt trött. Hörs hej!

100-dagars!

Har inte skrivit här på typ en vecka nu, vet inte varför men de känns inte som att det har hänt så mycke spännande saker i mitt liv. Men imorgon är de bannemig 100-dagars! Och jag tror inte jag har varit såhär pepp på fest någonsin! Ska bli så sjukt roligt! :D:D Och så ska jag gå till kikki runt fem tiden och fixa håret, kommer bli nice som fan :) Sen blir de käk med några godingar och därefter bär de av till klassförfesten! Vill faktiskt bara gå och lägga mig nu så det blir morgon! höhö..

Har nyss kommit hem från träning på arenan, gick sådär! Ovant att spela på så stora ytor! Men man vänjer sig väl antar ja :) Har varit på stan med fislisen idag också, de var trevligt! men blev bara så förbannat shopping sugen.. Men jag höll mig.. Lisa köpte dock en väldigt snygg tunika samt lite smycken.. kommer bli skitbra imorgon de:)

Ne nu ska jag chilla och eventuellt sova, om jag kan. Sov typ två timmar förut så jag vettekatten hur de kommer gå. Men men :)

Uppdaterar efter morgondagen! SKA RÖJA SOM FAN! :D Hörs hej!

Smörgåstårta

Har jobbat hela dagen idag, delad tur. Mycket roligt! :) Och nu ikväll så fick jag och karin smörgåstårta av eva som var så snäll och lämnade en bit åt oss, man tackar man tackar! :D de var mumsigt..

Imorgon ska jag jobba kvällen, och i helgen blir det 7-17 både lördag och söndag. Så behövligt! :)
Försöker beställa en ny mobil på halebop också, men de går fan inte. fuckar sig hela tiden.. får försöka imorgon igen, men blir så jävla less.. suck.

nu ska jag chilla, hörs hej!

Kyckling

Har nyss varit nere på lillänge, var där i en och en halvtimme tror ja. Skönt.
Gick på skopunkten köpte ett par jättefina skor, kollade in lindex och team sportia.. Sen gick jag på coop och köpte tre kilo kycklingklubbor för 45 spänn. Billigt, billigt..

Ska åka hem till kälarne idag, mår piss. Min hals tog stryk av träningen på arenan igår, visst det var skitkul men kanske inte det smartaste jag gjort i mitt liv när jag redan visste att jag hade hosta. Men men, vad gör man inte..
Ska försöka få massa jobb nu i helgen, får se om de blir nå sjuka.. Behöver verkligen cashen..

Kan fortfarande inte fatta att de är sant.
Hörshej

Livet är orättvist

Ibland förstår jag inte vad som händer. En man, 37 år, tre barn, somnar och hjärtat stannar. Helt frisk.. Så jävla orättvist, men vem vet hur gud tänker :( Vila i frid Magnus Eriksson, vi ses sen. <3

Känns inge roligt att skriva om något annat nu. fan

Forts.

Sitter hemma i lägenheten, har nyss vågat håret med vågtången jag fick av BRORSAN - TACK :D Blev fint men jag tror man behöver lite mer övning för att behärska den där makkapären..
Som sagt ska jag iväg och stå i garderoben ikväll med linis, och nu känns de faktiskt som de kan bli kul! Om inte annat får jag lära känna lina lite bättre :)

Tror jag ska måla om naglarna nu också, är på riktigt ompyssling-av-mig-själv-humör nu känner ja.. Skulle vilja vara hemma hela kvällen och ta ett bad, skrubba kroppen, göra ansiktsmask, äta gott och bara chilla framför tvn. Men det får bli mina planer för morgondagen istället, plus att jag måste plugga Nk.

Måste hitta en dejt till balen också, i nödfall har jag ju brorsan så de är en positiv sak :)
Längtar tills klänningen kommer, om en månad ska den vara i min famn! Längtar till 100dagars också, och de tror jag att jag nämnt minst tusen gånger.. :P

Ne nu ska jag måla naglarna, hörs hej!


Fredag den 13de

Sitter på skolan och ska snart gå och käka lunch :)
Ikväll skulle jag egentligen ut med brorsan & co. men då blev det lite ändrade planer, ska stå i garderoben med Lina på folkan istället! Kan också bli kul men brorsan blev nog lite bitter när jag äntligen kunde :(

Skriver mer sen, hörs hej!

Hemma hos mammsen

Sitter hemma hos mammsen nu, gjorde mys middag till henne när hon kom hem. Det gillade hon:) Varit hos frida hela hela dagen, spelat kort och umgåts, de har varit kul...

Imorgon åker jag nog in till city igen med mamma, orka kliva upp sex men hellre de än att åka buss.. tror ja.
Kanske ska träffa brorsan också, det vore nice. Får eventuellt min present då också :):)

I helgen vettekatten vad som händer, funderar på att stanna i stan, och de blir nog så också..
Var på 1års kalas i måndags hos Isabella (min brorsdotter) Det var kul! :) Hon har blivit så stor alltså.. gosh.

Ne nu ska jag kolla runt lite, hörs hej!



Haha, jag vet min fake-min.. :P Dressen fick hon av farmor :)

Skola

Sitter på skolan nu, ska alldeles strax ha mentorstid och prata om 100dagars! :D Är så sjukt pepp på de alltså!
I helgen har jag varit i sundsvall och lirat fotboll, mycket roligt! Bodde på samma hotell som förra året, och ja jag tror aldrig att jag sovit så skönt i hela mitt liv som jag gör i dom där sängarna!
Gjorde även två mål, de var kul.. :)

Idag åker jag hem till kälarne, ska bli så skönt! Och så ska jag ju pröva mina klänningar, fan. hoppas verkligen att jag kan ha dom..

Nu hinner jag inte skriva nå mer, hörs sen!

Norge

Nu var det ett tag sen jag uppdaterade här, kan bero på att våran dator i lägenheten har fuckat sig totalt.. Har iallafall varit i norde under tiden, på mässa med klassen och några till. Gick skapligt och vi fick ett gäng magneter sålda iaf :) Men var lite less ibland, bland annat på att stugan var snorkall.. Och all tid vi behövde vänta hela tiden. Plus att man behövde slänga i sig middagen när vi skulle åka hem.. Men men, hem kom vi ju iallafall och vi har ju lärt oss mycket iallafall!

Sista veckan och sista dagen i stugun idag, känns lite trist faktiskt! Har haft skitroligt och träffat många trevliga människor, skulle lätt kunna komma tillbaka.
Imorgon bär det av till sundsvall, ska spela mcdonaldscup i helgen. Ska bli skitroligt, med tanke på hur det var förra året så kan de inte bli annat:)

Har nå frågor till samhällen imorgon som jag inte har gjort, på grund av att mina två häften med ALLA mina ämnen i är helt borta! Nån som har nån liten aning om vart dom kan befinna sig? För det har inte jag. Så det skiter sig rejält nu alltså. Men men, får väl se om hon tror mig eller bara tror att det är en dålig ursäkt..
Ett religionsarbete ska vara inne på måndag också, och jag har inte så mycket kvar att skriva så det känns bra! Jämför asatron med kristendomen. Oden och Tor är ju ändå ganska coola snubbar..

Min guldklänning och min mösspåtagningsklänning har kommit nu iallafall! :D dock har jag inte prövat dom än eftersom dom är i kälarne, men jag hoppas hoppas att jag kan ha dom! :)

Ne nu ska jag börja min nästa behandling. Hörs hej!


RSS 2.0