:D

Jag är glad!

Snö, snö ännu mera snö!

Det bara öser ner här hemma i kälarne, så skönt! :)
Jag vill aldrig att det ska sluta.. Eller jo, annars blir det så förbannat mycke att skotta sen.. :P
Men de är nice iallafall, hoppas backen kan öppna snart. Vill åka bräda nu!

Idag blir det mycket gjort hoppas jag, ska skriva påett arbete som ska inlämnas till A-K och Ingrid innan jul, är skitstressad för det arbetet eftersom det ska vara så pass stort.. Menmen, de kommer nog gå bra:) Sen ska jag läsa en massa grejer jag fick av Svenne nu när han är i sthlm. Och så ska jag hinna med en långprommis med frida, den kommer jag säkert välja först som vanligt bara för att jag inte vill göra läxor och shit. :)

Men sen blir det nog lugnt, måste ner till mammi och hälsa på henne också..
Ne nu blir det duschen, hörs hej!


Fotbollsgalan

Var grym! Hade så sjukt jävla roligt! :) Och Emma Eriksson fick pris som årets damsenior! Så jävla bra! Hon är så värd det för hon har gjort en skitbra säsong! Blev så lycklig när hon fick ta emot priset :)
Började iallafall dagen med att göra mig iordning hos lillemma, sen travade vi ner till sascha. Hon sminkade mig, hanna, maria och marre. Tack! Och va snygga vi blev :)
Skulle sen ha dragit ner till Emma på förförfest, men vi hann inte så vi drog direkt ner till marité på förfesten. Det delades ut en massa pris och vi hade allmänt trevligt. Sen vid halv sju började vi trava upp mot gamla teatern. Åt god trerätters middag, älskade förrätten som var nåt med gravad lax - mums! Sen fick vi fläskfilé, potatisgratäng och nån sås till varmrätt som också var mumsigt.. Och därefter fick vi glass och nåt till efterrätt. om jag ska vara ärlig så vettekatten hur efterrätten smakade, var rätt så knall vid det laget :P Sen dansa vi som fan, och sjöng. Fasen va hes jag var efter två låtar! Haha :D Vi var iallafall där till runt halv ett tror ja, då drog vi ner på news.. träffa mats som var vakt och sen därinne var bernhardsson och mohlinbröderna, mycket trevligt! :) dorg iallafall vidare på Olearys, sjukt mycke folk där men ganska kul. Och en sak som var hur roligt som helst va: Jag tog på BINGO RIMÉR! Hahaa :D Drog iallafall sen upp till news igen för att sedan gå på efterfest. Var där ett tag men blev så sjukt trött så jag och emma knallade vidare upp till henne för att sova. Sammanfattar den här som sjukt rolig iallafall :)

Så nu sitter jag här, kom hem från Emma för ett tag sen och måste verkligen börja med psykologin som jag inte ens har börjat med och har redovisning imorgon.. Suck. Får se hur det går.
Sen ikväll blir det iallafall träning, tror vi bara skulle spela idag istället för fys vilket är mycket skönt!
Måste iallafall träffa Ronja Prettymountain snart, var skit längesen känns det som! Så det är verkligen på tiden, måste få skratta av mig litegrann :) <3

Ne nu ska jag försöka börja med den förbannade läxan.. Hörs hej!


Laget :)
Årets Damsenior, Emma Eriksson:)
Årets Damsenior - Emma Eriksson :)

Jag & Carro på väg till Marité i en discobuss :)

På Marité haha :)

Sascha :)

Pastorn:)

Danne och Henka :)

Tog en egobild med Hestners kamera, som på en gång hamnade på facebook ofc :)

Fredag

Har haft en helt otroligt lärorik första vecka på praktiken, skitroligt har det varit! Ska bli intressant dom två närmsta veckorna :) Det har gått snabbt och nu är det redan helg. Ikväll är det bara chill som står på schemat, har sett Idol och jag fullkomligt älskar Kevin! Skönaste snubben jag sett alltså :) Han kan lätt få vinna hela idol för min del..

Våra julskjortor på jobbet har kommit också! Jävlar va snygga vi kommer vara i jul, eller hur Malin?:)
Längtar faktiskt efter att få jobba lite.. var fasen ett bra tag sen nu..

Och imorgon är det den efterlängtade fotbollsgalan! Ska bli sjukt roligt och jag är pepp as hell :) kommer hålla hus på Gamla Teatern. Imorgon klockan ett ska jag bege mig bort till Sacha, hon ska fixa min make och vi ska väl börja föra lite där.. Sen drar vi ner till Emma den äldre runt tre för den andra förfesten och därifrån beger vi oss sedan till galan tror ja. Kommer bli en grym kväll med Rock 'n' Roll som tema :)

Ne nu ska jag se på utröstningen, hoppas lillskiten Johan åker ut. Han är blää..
Hörs hej!


Träning

Ja, då ska man snart iväg på fysträning i öphallen. Ska faktiskt bli kul och jag är skitpepp! Hade fys igår också, de var bland de jobbigaste jag varit med om! (Om man inte räknar med galento träningarna.) Men kändes så jävla bra efteråt, vill alltid ha den känslan:)

Idag var det NkB prov, tror det gick hyffs! Men emelie lär ju få mvg på provet den där fisungen.. :P
Sen var vi på stan och fika, och min älskade klänning har kommit in på Rut! Wiiiee! Får se om jag kan köpa den imorgon, eller be någon köpa den åt mig.. Har nämligen lagt undan den.. :) Vid halv fyra travade jag bort till Sven-Åke, min handledare på praktiken, och fick vara med och se några behandligar. Mycket intressant! Var hemma runt sju så det blev en stund:) Imorgon far vi till strömsund och blir nog där hela dagen. På Sven-åke lät det som att vi skulle vara hemma tio.. :S Men får se! Kan bli kul hursom! :)

Ne nu ska jag göra nån nytta innan man åker, hörs hej!
Ps. Lata Emma skippar träningen ikväll, boring!

Lördagsafton

Ska snart till och äta här hemma hos pappsen. Blir fläskkarré, strips och bea.. mums:)
Sen ikväll vettekatten vad det blir för hyss, ska nog hänga med frida och malin iaf :)
Igår fyllde Lisa 18 stora år, grattis ännu en gång :)

Har nog inte så mycket mer att tillägga.. hörs hej!


Torsdag.

Idag blir det tvättning, skriva arbete, gå en prommis, åka in till stan, träna, sen var det nog inge mer..

Jag har äntligen fått praktikplats! :) Ska vara hos en naprapat, Sven-Åke Modigh, ska bli mycket intressant! Vecka 47 och 49 ska vi vara i stan. Men vecka 48 ska han ner till stockholm, han jobbar där delvis på ett behandlingshem för kriminella killar, så dit kanske jag också ska få följa med :) Men vi få se hur det blir, skitbra blir det nog iallafall.. :)

Öppet hus i helgen, känns helt jävla onödigt för min del som dessutom vill hem.
Hörshej!


Mamma Mia!

Har precis kollat på kanske världens bästa film! Mamma Mia! Helt över mina förväntningar :) Såg den med mammsen hemma i kälarne, skönt.. Alltså ja, jag har inga ord som kan beskriva hur bra jag tycker att den filmen var :)

Idag har vi gjort NkA prov, hade tränat relativt mycket och tyckte att det kändes skitbra. Men som vanligt kommer det helt andra frågor så jaa.. Jag vettekatten hur det gick, men hoppas det gick bra hursom :)

Nu är det iallafall fixat med verktyg så att jag, emelie, lisa och martina kan börja skapa våra produkter vecka 50!
Vi har startat ett företag, "Open Minds UF". Kommer bli skitbra :)

Var och fikade med Ninni på tehuset igår, va mysigt det var! Och sjukt länge sen vi träffades, måste absolut ses oftare! <3

Ne nu ska jag kolla på desperate, hörs hej!



Sjukt rolig kväll!

Ja, det var precis vad de va igår! Hade så jäkla roligt alltså! Tror aldrig jag har haft så ont i fötterna av allt dansande, kunde knappt gå när jag kom hem :)
Träffade mycke roligt folk, stuguntjejerna var där också. kul! :)
Måste tacka jonas som kom och hämta oss och stod ut med mitt sällskap i bilen (Tomas och Pelle). alltså så trött i öronen som jag var på vägen hem har jag nog aldrig varit..
Men ack så rolig kväll de var! Vårforum nästa! :)

Har nyss städat upp diskbänken, såg faktiskt förjävligt ut.. Men nu är det fint :)
Idag blir det bara läxor, har NkA prov på tisdag så tänkte försöka plugga lite tidigare än vanligt.. :)
Annars blir de bara chill idag.. plus träning ikväll urk.
Hörs hej!

Forum

Jaa, det blir forum! Nu är det klart med både skjuts dit och hem :) Åker med Marre dit runt fem tror ja.. Och sen kommer Jonas och hämtar oss inatt, han är så snäll:) Nu är jag pepp! :D
Har nyss varit nere på stan och köpt linnet som jag tänkte, nöjd nöjd nöjd..
Så nu blir det badet, skrubba och göra mig fin :) Sen bär det av!
Utvärdering om kvällen kommer imorgon.. Hörs hej! :)

Helg

Jaa, nu är det helg.. Fasen va skönt! Inte för att det har varit en jättejobbig vecka, men alltid skönt med helg :)
Ikväll ska jag till jennifer och äta middag, sen ska vi nog bara chilla och jag ska antagligen ge henne regnbågsmassage som jag inte gjort på hur länge som helst! Får se hur det går:)
Sen imorgon blir det förhoppningsvis forum, annars blir jag ledsen! Får hoppas att favvomartina vill agera chaufför sådär runt ett-två snåret :P Vore sjukt roligt om vi tog oss iväg!

Annars har det varit en rätt så lugn dag, dock har inte min klänning kommit in på Rut som jag tänkte ha imorgon:( Men då gick jag på Fanny och hittade en skitsnygg topp istället, så får se om jag ska ha den :)

Ne nu ska jag göra nån nytta innan jag beger mig ner till jennifer, hörs hej! :)

Torsdag.

Idag har jag haft en rätt så chill dag igen. Åkte ner på stan runt halv tio för att ta en fika med Josefin som var på besök i den stora staden. Det var mycket trevligt! Och när vi satt där på törners så kom Daniel Bylund som jag inte träffat på ett tag så det var nice att se hans tryne :) Sen åkte jag hem, har fixat och donat lite här hemma. Även att vi har det hur kallt som helst i lägenheten nu alltså.. Hoppas vi får tillbaka värmen imorgon annars dör ja..
Och nu sitter jag här, ska snart iväg på säsongens första träning. Känns lite sådär men ändå skönt att komma igång igen..

Nä nu ska jag byta om, hörs hej!

Middag

Nu ska jag snart iväg och äta middag med bästaste Jennifer, ska bjuda henne men vart vet jag inte riktigt.. De lär ju märkas om inte annat! :)
Idag har det varit en rätt så chill dag, gjort min utvärdering om massagen, tvättat lite och snackat med ted som kommit hem från sthlm. . Lät som att han hade haft trevligt när han var på konserten med nå band som jag inte kan namnet på :P

Grey´s ikväll, längtar! Längtar även till lördag och forum, hoppas det blir av! Måste ut och köpa klänning imorgon.. :)
Nu ska vi åka, hörs hej!

Hemma.

Nu var man hemma igen, efter en mycket lärorik eftermiddag på deloitte. Det var tre företagare som höll föreläsningar för oss, och jävlar va pepp man blev på UF nu! Ska bli kul bara vi utvecklar våran affärsidé och kommer till kritan! men de tror jag definitivt att vi gör :)

Så nu sitter jag hemma, vill hälsa på emma men kan inte ringa henne så skickade sms. Men den dryga korven svarar inte på typ sju timmar så antagligen blir det inget :( Men man kan ju hoppas! Annars blir det nog chill..

Och för övrigt så har inte vi nå vatten i lägenheten förän på antingen torsdag eller fredag, känns skitkul! NOT!
Så om någon har en dusch att låna ut imorgon och på torsdag, call me! :)

Började tänka nu på hur mycket jag gillar en viss liten donna, nämligen Emelie Persson.
Hon är så jävla rolig, snäll och lika dryg som mig. Gillar att vara barnslig men kan vara allvarlig i rätta stunder.
Hon betyder mycket för mig.

Ne nu ska jag vänta och se om jag var svar av emma, hörs hej! :)

Skolfoto

Ja, idag har vi haft skolfoto. Det var mycke roligt men nervöst.. Vi hade iallafall snyggaste skylten, men eftersom den kan tas som sexistisk så kanske inte vårat kort kommer med alls i katalogen! :(
Men vi tog den risken för annars är de ju inge kul..
Stod iallafall: "Hantverk, vi jobbar med händerna" :D hur kul är inte de då?? höhö..

Så nu sitter jag och fislisa här och väntar på att vi ska ha mentorstid. Därefter blir det stan och fika, och sen middag på deloitte med klassen..

Nu hinner jag inte skriva nå mer, hörs hej!

Lördag igen.

Igår var jag, Lisa och Malin på folkan och jobbade. Det var för laget men eftersom dom var så snälla och hade så lite att göra :P så följde dom med mig dit och jobbade. Vi stod i garderoben, och jävlar va roligt det va! Träffa mycke folk, nästan allihop va norskar. Och de var väl runt 1000 pers där så vi hade lite att göra.. Dock var det inte så roligt att städa efteråt, men de var det värt.. Kul kväll hursom och tack för att ni följde med:)

Idag vaknade jag 12.25. Ganska bra tid ändå med tanke på att vi kom hem runt halv fem. Så nu sitter jag här, peppar inför kvällen. Det blir pubafton på hällesjö, kan bli kul!
Men först tänkte jag ta en prommis i det fina vädret, tänkte ringa lisa eller malin fast dom lär ju sova än.. haha :)
men ringer nog och väcker dom ändå, eller iallafall malin. för lisa kan bli lite grinig när man ringer och väcker na hehe :P

Skriver nog imorgon om kvällen bravader.. Hörs hej!

RSS 2.0