Jobb

Nyss kommit hem från jobbet, jobbat sen ett idag. Eller ja, jag är hos frida men ska snart hem för hon ska iväg och fria i överammer :) Sa att hon skulle fixa nån karl åt mig där också, men får se hur de blir med den saken .. :P
Tror förresten aldrig att jag varit med om en sån lugn kväll på tvåan, och att man vart klar så jävla tidigt! Helt otroligt.. Så de var mycket skönt!

Nu ska jag åka hem till mig och kolla på sex and the city hela natten tänkte ja.. Börjar jobba fyra imorgon så de är chill, kanske ska ut på en prommis också, vore skönt! Kan snacka med lisa om hon har lust! :)

Ne nu vill frida åka, hörs hej!

Bip-test?

Ska vi tydligen göra ikväll på våran "hemliga träning" som dom kalla det.. Vi har egentligen ingen träning på tisdagar så de brukar vara mycket skönt att ha en kväll ledig! Men nej då, ikväll ska vi springa skiten ur uss istället.. Antar att de är de bip-test går ut på.. suck.. Men men, bara de är över så..

Idag har vi jobbat på som fan med företaget! Det går skitbra! Köpte även linnen som vi ska ha på oss på mässan i norge till veckan, kommer bli skitkul :)
Sen efter skolan har jag shoppat lite, kände att jag behövde de när jag fick lön :) Köpte en ny väska (ÄNTLIGEN!) puder och puderborste på makeupstore och en jättefin grön sjal. Sen fick de vara nog. Ja just ja, köpte present åt min lilla brorsdotter som fyller år den 9de feb. Det blev en rosa långärmad tröja och en brun-rosa rutig klänning till, hur sött som helst! Hoppas hon blir glad, fast de vettekatten om hon blir hon är ju bara ett år :P

Har nyss färgat håret på jennifer också, hoppas de blir bra :) Och imorgon ska jag iväg och gratta fagerbergsjänta som fyller hela 18 år! Glömde köpa hennes present idag så får göra de imorgon istället :)

Ne nu må jag vara lite social, hörs hej!

Söndag

Nu är det slut på den här helgen också, trist men ganska skönt också.. Missar träningen ikväll, har inte hittat någon som skulle in till stan i tid.. men får väl ut och springa istället då:) Åker väl in snart tror ja, måste städa ikväll.. suck

I fredags började min sex and the city helg, såg filmen på kvällen med mamma. Den var lika bra som alltid, och igår satt jag från runt tio till sju och började kolla på boxen. Sen kom älskade lotta och vi hade en mycket trevlig kväll, men skratt och tok :) Har fortsatt idag med att kolla på boxen, började vid elva och har kollat tills nu.. :)

För dom som inte vet så har jag sparat ut mina naglar! Japp, jag har slutat bita efter en lång tid :) Känns bra, måste ju ha fina naglar till balen! :)

Jag hänger rätt mycket på tradera nuförtin, tycker de är skitroligt och det finns så grymt mycke snyggt där! Ska på 50års fest för min moster i slutet på februari. Där ska de vara guld och svart tema. Så vad  passar inte bättre än en guldklänning?:) Den hittade jag nämligen på tradera :D Sjukt nöjd, får bara hoppas att den passar:)

Ne nu ska jag packa det sista, hörs hej!



Denna underbara :)

Sex and the City

"Love." Alltså, det finns ingen bättre film i hela världen tror ja. Såg den för andra gången nu ikväll med mami, och ja.. Jag gråter hela tiden i stort sett. Så sjukt bra! Så som ni kanske ana så har jag haft en lugn hemmakväll, mycket skönt och trivsamt.. Imorgon ska jag nog ut och springa när jag vaknar, kände för det nu konstigt nog.. Sen ska jag till Lotta i Håsjö imorgon kväll, blir nog mycket trevligt och antagligen lite Körslags-kollande :)

Längtar tills nästa vecka! Det kommer bli en bra vecka. Idag var jag förresten ute på stan för att boka makeup-tid för balen.. Har funderat nu ett tag på vart jag ska sminka mig, var lite skeptisk för makeupstore med tanke på att de känns som att dom kan lägga ett sånt jävla lager med typ foundation och puder, vilket jag inte är riktigt van vid.. Så trava ner på Agnes Ohlsson istället, eller Parelle som de nu heter.. När vi väl stått och väntat där ett tag, jag lisa och emilia, så fråga jag om man kunde boka tid. Vill ni veta svaret? "Alltså vi har inga tider nu, för någon. Det är så rörigt de här med balerna så om vi får ditt namn och telefonnummer så ringer vi dig, okej?" WHAT? Orka gå och inte veta om man får nån sminktid eller inte.. Ne jag blev less så jag gick upp på makeupstore och snackade med dom där istället. Och beställde även en tid. Visst jag gick emot mina principer men med liter övervägande tankar så var det nog ett bra val. För vaddå, jag kan ju bara säga att dom inte behöver lägga ett sånt tjockt lager. Sminkningen kostar 495:- och då får man handla varor för samma pris också, hur bra är inte de?:) Så jag slog till..
Sen träffa jag mami, och vi funderade på vad jag skulle få i födelsedagspresent av henne (kul att fylla år i januari när ingen har nå cash.. not) och då kom jag på, jag kan ju önska mig sminkningen av henne! :) Det gick hon med på, så nu är det betalat och klart. Mycket skönt och tack älskade mamma! :)

Ne, nu är det nog läggdags, klockan är ju ändå 01.00. Mycket sent för att vara jag..
Ska nog ha sex and the city maraton imorgon på dagen, måste först hämta våran box som har varit på vift i hela byn tror ja.. Har nog inte lust att göra nå annat :) Hörs hej!

Stugun, lååångtråkigt.

Är i stugun nu, har haft massager till 13.30, för sen skulle alla här på bergegården på möte så det finns ingen att massera.. Så nu sitter jag här, vid AKs dator och gör absolut ingenting :) Och det går ingen buss förän 16.20 så kan inte åka till stan heller.. Kanske ska gå och sätta mig i massagefåtöljen, vore skönt att slumra en stund :)

Ikväll är det träning, är pepp som fan. Brukar jag alltid vara på torsdagar eftersom det bara är spel då, så sjukt roligt! Vi har även fått lagen för mcdonalds cup som går av stapeln den 6-7-8 februari. Jag ingår i "Dream Team" Ska bli skitkul! :)
Annars så känns det riktigt bra på träningarna nuförtin, Ersson (vår nya tränare, har fortfarande henka också) är grym!

I helgen blir det bara chill, ska till håsjö och träffa lotta iallafall. Det är nog det enda som är planerat.. Sen kanske jag åker till sundsvall på söndag, får se hur det blir :)
Var och testade en klänning hos lotta igår, samma som jag vill ha. Måste köpa den! Fy fan va snygg man ska va på mösspåtagningsbalen alltså :P

Har funderat på de där med tatuering, och jag har en idé. Den måste jag berätta för Lisa, kanske kommer ut på bloggen här senare. Men för tillfället är det hemligstämplat höhö :)
Ne nu ska jag göra nån nytta, få lite massage ;) Hörs hej!

Jag vill

Har haft en riktigt härlig helg! I fredags vart det fest här hemma på skogsvägen, mycket roligt ! :) Sen igår var jag så jävla seg, jag och lisa låg här i soffan till runt ett-tiden.. Men sen behövde vi kliva upp eftersom jag skulle ut och åka skoter och tolka med jennifer och emma! Det var grymt roligt! Haha! :) Vi var ute i typ tre timmar, ont i röven hade man iallafall så de räckte och blev över.. :) Sen när jag kom hem frös jag så förbannat om fötterna och händerna så det blev ett långt bad efter middagen, skönt.. Åkte därefter till fisen för att kolla på körslaget, vi hade så mycke gotta så de var mumsigt! Och idag har det bara varit chill hela hela hela dagen, sitter även fortfarande i morgonrocken.. höhö..

Ska snart åka in till city, träning ikväll. Är faktiskt riktigt pepp, tror ja :) Sen imorgon har jag hela dagen fullbokad, först skola sen ska jag gå lite på stan, sen iväg till Lena, sen fika med Svenne och Ingrid på Tages och avsluta kvällen med att träna :) Blir nog en bra dag!

Måste hänga med Ronja nån dag, var längesen nu och vi har ju så sjukt roligt tillsammans :)
Och jag måste även tatuera mig snart, vill vill vill! Men är fortfarande osäker på motivet och vart de ska sitta.. Hmm, får spåna vidare på de där!
Ne nu ska jag nog klä på mig, hörs hej!

16 Januari

Är ett magiskt datum, det är nämligen min dag idag. Min födelsedag :) Nu har jag nitton långa år bak på nacken, börjar känna mig riktigt gammal ;)

Ikväll blir det fest här hemma på skogsvägen, skriver imorgon istället för nu ska jag käka!
Hörs hej!

p.s har varit hos frissan idag också, mycket nöjd! :)

Stugun

Hade massage i stugun idag, det gick förvånadsvärt bra! Alla var mycket trevliga och mycket tacksamma, hade sju behandlingar idag men imorgon blir de kanske bara fem-sex. Men kul är det iaf! :)
Idag fyller min lilla fis Emelie 19 år, grattis på henne! :)

Ibland förstår jag inte, vart min tid tar vägen. Jag skulle vilja ha 2 dagar längre helger, och bil.. Blir bara så ledsen. Men de är väl som det ska vara!

Nu ska jag plugga lite samhälle tror ja, de brukar låta så men ack som vanligt kommer det inte bli av.. :)
Trött är jag också! Hörs hej



Prommis

Ska på prommis med fislisa nu snart, ska bli mycket skönt! Imorgon och på torsdag blir det praktik i stugun, ska massera en massa själv så det blir nog roligt :)

På fredag är det en bra dag :) Hörs hej!

Lassa

Ja idag har man varit på lassa hela dagen, var följeslagare till en patient som skulle gipsa om benet. det gick mycket bra och vi hade så jäva roligt! Satt och kolla på folk hela dagen och bara skratta :)

Sen har jag hängt med malin ett tag, vi har beställt lite kläder och min skinnjacka finns äntligen! Så den blev beställd, hoppas jag får grejerna till veckan :) Imorgon åker jag in till city, med tvåbussen tror ja.. Skönt med sovmorgon. Sen blir det träning på kvällen kan bli skönt att dra igång igen!

På fredag blir det myskväll. God mat, en bra rulle och flarra vin, kan de bli bättre?:)
Moster undrar om vi ska fira våran födelsedag tillsammans, fyller nämligen år på samma dag, och det tyckte jag lät som en utomordentlig idé! Så antagligen blir det sundsvall nästa helg.. :)

Nä nu måste jag tvätta en sväng, och kanske ringa fisen emelie.. :) Hörs hej!
Min älskade :)

Kallt.

Nu börjar det likna vinter! -30 var det längesen man hade, och jag tycker faktiskt att det är skönt! Bara man klär på sig så:) Har haft en ganska lugn helg, jobbade natten som var och ska iväg kvart i nio igen.. Ska faktiskt bli skönt, tror jag ska jobba med malin d så det blir nog roligt!

Snart börjar skolan igen, de känns lite sådär.. Men nu är det bara nedräkning som gäller! :)
Så sjukt pepp inför studenten så det finns inte.. Har även tänkt lite på vad jag ska göra tills hösten, och jag ska iallafall söka till sjukgymnast uppe i umeå, vore kul om man kom in! Annars blir det väl jobba och shit :)

Ne nu ska jag äta nån middag, hörs hej!


RSS 2.0