Söndag

Idag är det söndag, vilket är min chilldag.. Även fast jag ska jobba ikväll men de räknas inte :)
Har haft en lugn helg, i fredags åkte jag tim och johanna till hammarn och kollade läget.. Inte så mycke fart där men träffade några roliga figurer :) Igår jobbade jag hela dagen, hur trött som helst när jag kom hem.. tänkte följa med till döviken men orkade fasen inte. Skönt att bara vara framför tvn också :)

Dansen i onsdags var iaf hur rolig som helst, nu behöver jag inte åka på nån fler iår med tanke på att den blev så bra:)

Jobbar måndag och tisdag till veckan, sen bär det av till Falkenberg och Halmstad med laget! Kommer bli sjukt nice och hoppas på finväder :)

ne nu måste jag tvätta lite och do some breakfast, hörs hej!

Dääänce :)

Ikväll blir det dans på furan, perikles lirar och jag är pepp! Ska dra dit med lovely emma som även är nyhemkommen från Kina! Fick en flaska sprit med en budda figur på, taack :)

Jobbat idag, slutade två.. Skönt att jobba lite kortdagar nu ett tag, har varit många långa pass dom senaste veckorna.. Men de blir ju cash så de är nice :)

Imorgon är jag ledig så då ska jag träffa min kära vän Jennifer som också är nyhemkommen fast från spain! Och så ska jag träffa Frida en sväng också, som även hon är ledig.. :)

Ne nu ska jag hoppa in i duschen, hörs hej!

Long time ago

Nu var det ett tag sen jag skrev i bloggen, och blev pepp på att börja igen när Lisa startar om på nytt! :)

Så vad har hänt då? Jo jag har tagit studenten och levt rövare hela våren! :) Sen har jag börjat jobba här hemma i kälarne på hemtjänsten och även flyttat ut ur lägenheten med grabbarna, kommer fasen sakna dom :(
Har även varit mycket fest här hemma, som har varit skitroligt.. :)

Men idag då, söndag den 5de juni har jag jobbat till ett.. Sen har jag bara chillat, sovit en stund, ätit och umgåts med mamma :)
I veckan blir de ganska mycke jobb och i helgen bär det kanske av mot offerdal och toppfesten, kan bli kul :)

Ska försöka uppdatera oftare nu, och de kommer jag nog fasen lyckas med! Hörs hej! :)På studenten, Lisa jag & Emilia :)


RSS 2.0