Vemdalen

Har varit lite seg på att skriva här i bloggen nu ett tag, har inte suttit vid datorn helt enkelt. I helgen blir det vemdalen och forum iallafall, sjukt roligt och jag är pepp as hell! :)

Och en sak som gör mig lyckligare än någonsin. Säljarn till min balklänning skrev idag att klänningen hade kommit till honom och att han skulle skicka den på en gång, så eventuellt fredag är den här! :D:D Nervös men förväntasfull! :):):)

Träningshelgen gick bra, även fast jag var sjuk hela helgen så blev jag varken bättre eller sämre av träningarna så de va ju ganska bra :)

Har fixat med hojjen nu ikväll, va ute och varmkörde den så vi kunde smörja och spänna kedjan. det gick bra :) Imorgon ska jag in på expo och hämta ett bromslås som jag kan ha när jag ska parkera i city :) hoppas på finväder imorgon, då blir de långtur :)
Ne nu ska jag umgås med mammsen, som även fyller 47 idag! Grattis älskade lillmamma :) Hörs hej!

Wieee

Körde mc för första gången iår idag, JAG ÄR LYCKLIG! :)

Påsk

Nu är det äntligen påsk, så skönt! Har precis vaknat och ska snart käka frulle :)
Idag blir de nog bara att chilla, ska hälsa på pappsen och frida.. Sen ska jag nog inte göra så mycke mer.. skönt..

I helgen blir de också chill, kanske jobb om dom ringer.. De hoppas jag innerligt på. annars kanske man åker till laxsjö imorgon kväll, de vore kul! :)

Ne nu blir de frukost, hörs hej!

cp

våran dator är cp, fattar inte varför förra texten blev sådär. men men, de går ju att läsa iaf :)

Gillar läget

Nu börjar det äntligen kännas som vår! Imorse tog jag på mig skinnjackan och sen blev det strålande sol, kan de bli bättre? härligt! För dom som inte vet de, fast jag tror att alla vet, så har jag blivit ägare till hojjen nu! Lyckligare har jag nog aldrig varit :) Så snart, när dom sopat vägarna, kommer jag bege mig ut för en första tur iår - det pirrar i magen.. :)

Nu är det klart med min baldejt, de blir självaste tommy mattsson haha :) Kommer definitivt bli en mycket rolig kväll! :) Längtar utav bara den, att få fixa hår, make och bara bli snyggare än någonsin.. kan man ju hoppas på iaf :)
nu på sistone har jag läst en skitbra bok, "mamma sa att jag var sjuk" heter den och ja jag kan inte säga mer än: LÄS DEN! sjukt bra.

Nu har även Frida och Malin kommit hem, de är ku! Dock har jag inte träffat dom än eftersom jag aldrig kommer från stan eftersom vi har träning varje kväll! Men på torsdag, då jävlar :)

Imorgon ska jag ner på motorexpo och köpa ett par vår&höst handskar, vart så kallt i höstas med sommarhandskarna jag hade när jag körde så tänkte investera i ett par sådana :) Sen ska jag ner på city, hälsa på Emmis som ligger på sjukan (hon har brytit både vadbenet och skenbenet på matchen i lördags) känner att jag måste pigga upp henne tänkte köpa nåt roligt, får se vad de blir.. Sen ska jag eventuellt träffa darling charlotte, får se om hon får tid med lilla mig :)

Ne nu ska jag göra nån nytta och byta om till träningen, hörs hej!


RSS 2.0