Söndag.

Har varit en hyffsad söndag, sov ända till elva idag (!) sen åkte jag och frida till backen.. Där var det ganska sugit med tanke på att hela backen var inte öppnad och det var skitdåligt före.. Men fikat var gott iallafall:) Sen har jag bara chillat, diskat och tvättat litegrann..

Imorgon åker jag och jennifer till sundsvall, och birsta:) det blir shopping utan dess like! Haha nerå, men lite ska de väl bli iallafall.. blir där tills på tisdag, då åker vi med moster hem och sen på kvällen blir det pubafton här hemma, ska bli kul! :)

Ne nu måste jag nog sova om jag ska orka kliva upp fem imorgon.. :P Hörs hej!


Kanske? :)

Ett liv tack.

Just nu känns det inte som att jag ha nåt liv, tillbringar mitt lov på Tallgläntan i kälarne.. Visst de är skitroligt och de blir mycke cash.. Men fasen, ikväll hade jag velat festat alltså.. Istället går jag och jobbar natt.

Hade en mycket bra julafton igår, fick många fina klappar. Däribland en parfym med sån där puff från Makeupstore, ett presentkort på motorexpo, ett jättefint sängöverkast m.m.. :) Definitivt nöjd!

Har nyss varit uppe på storåsen och käkat med mormor, rigmor, sven, mamma, nicole och ronny.. Gott men sen la jag mig bara och sov med Bia på magen (mormors hund). Kände mig ganska osocial, men vad ska man göra när man måste sova?
Längtar till den 30de och nyår, ska bli fest som fan och jag är sjukt pepp! :) Det ska bli skitkul att Lisa ska på hotelle den 30de också! :)

Jag hoppas innerligt att jag inte behöver åka på magsjukan som har gått på sjukstugan i två veckor nu, men de känns inte som att jag kommer göra det.. Peppar, peppar - ta i trä!

Nä nu ska jag nog åka och hälsa på frida, hörs hej!

Julafton

Hoppas alla får en riktigt fin jul! :)


Jobb, jobb, ännu mera jobb..

Ikväll går jag på min tredje natt, det ska bli chill.. Dock finns det en sak jag hatar med att jobba natt, man får aldrig se dagsljuset! Börjar jobba 2045, kolsvart. jobbar fram till 7.15, fortfarande mörkt och sover till fem och då har det mörknat för längesen.. BORING som fan.. Men ganska chill jobb, dock är det magsjuka där nu vilket inte är lika roligt..

Annars är det väl rätt så hyffsat i mitt liv nu, snart jul.. Har inte fått nå jobb alls i jul, men hoppas att de blir ändringar på det.. Nä nu ska jag ner till mamma (som fick magsjuka på jobbet idag) och hämta bilen så jag kan åka till västanede till emms :) Hörs hej!


Kul!

Helgen har varit bra. I fredags var jag på luciarevy i kälarne, den var hyffsad dock hade jag högre förväntningar! Efter den sprang jag iväg och jobbade natta.. På lördagkväll hade jag och tjejerna julbord i Jennifers stuga. Så sjukt gott och rolig kväll! Gjorde kanske världens roligaste lek, som vi definitivt måste göra på nyår haha :)
Och söndag blev det chill och träningsmatch..

Jag, Emelie och Ronny var och fika igår. Räkmacka på wedan, men mums! Ville aldrig att den skulle ta slut.. Kommer bli lite trist nu i jul. Jag och emelie har ju alltid fika-dag på måndagar men nu kommer vi inte ha de föräns i januari :( Men den som väntar på nåt gott brukar dom ju säga.. :)

Ikväll blir det julbord i kälarne på hotelle med sjukan, kul att malin också kan följa med! Så det blir att göra sig iordning snabbt eftersom jag kommer hem 6 och det börjar 7.. Men de ska nog gå:)
I helgen kommer Anki och co. Det blir kul! :)
Nä nu ska jag och emelie skriva ut lite papper, hörs hej!

UF

Vårat företag går hur bra som helst just nu! Det rullar på för oss och ja, det känns skitkul! I början på veckan var jag sjukt opepp, ville bara få det överstökat. eller rättare sagt, inte jobba med det alls.
Men nu när vi har kommit igång, gjort klar vår första beställning (ansjö skogsröjningar är våran första kund:D) så känns det skitbra :)

Är fortfarande inte klar med arbetet till A-K, fasen. Måste få det gjort! Ska försöka göra lite ikväll.. Men hinner nog inte så mycket eftersom jag ska åka till Lisa sen :) Hon ska färga mina ögonbryn och fransar :)

Och på fredag är det Lucia, kan bli kul! Ska hem till Kälarne och kolla på luciatåg och revy.. :) Sen på lördag är det futsal i krokom, tror att jag skulle vara med då. Men det blir lite drygt att jag ska åka in lördag morgon, sen hem igen efter det eftersom jag och tjejerna ska ha julbord på kvällen. Sen på söndag ska man in igen.. Så får se hur det blir. Kanske ska be om att få lira match på söndag istället..

En sak som är jättebra är att jag fått Bjelkes! :D 

Ne nu ska jag göra nån nytta, kände bara att jag behövde uppdatera lite här.. Hörs hej!
Jag saknar emma


Lördag

Idag har man jobbat, bara en kortdag så det var skönt.. sen åkte jag, frida, malin och lisa på hammarn för att få i oss nå käk. Och jävlar va goda pizzor dom gör Kaffstugan alltså! Ge mig mer! :) Kom hem runt fyra och har faktiskt sovit tills nu, drömde en så underbar dröm.. Nu ska jag jobba på det där förbannade arbetet som aldrig kommer bli klart känns det som! Men om jag fasen sätter mig en lördagkväll för att plugga så ska jag fan göra det också. Sen när jag inte orkar göra de nå mer så ska jag åka upp till Frida. Där höll de på att bakas för fulla muggar. Så tänkte svulla höhö. Sen när Malin slutar nio så kanske jag ska följa med henne till Vallsjön och ha "Te-kväll" :) Hon har köpt massa teer som vi måste smaka, så ska kanske göra de ikväll om hon inte är för trötter efter jobbet:)

Imorgon blir de jobb 7-17, kul! sen ska jag på träning om hinner in, man kan ju hoppas. Nä nu ska jag äta en kexchoklad så jag får nån energi.. Hörs hej!

Kom till mig

Träning

Något som iallafall får mig glad, är träningarna vi har nuförtin! Så sjukt roliga! Särskilt torsdagsträningarna när vi bara har spel hela tiden.. Skitkul :)

Blir nog sundsvall i helgen, julhandla och umgås.. Hinner kanske på julmarknad i kälarne imorgon också, det är mysigt! Plus att jag får träffa Anna-Karin då också, som jag inte träffat på ett tag. Mycket trevligt!

Ne nu får det bli lite diskrensning, förstår inte hur det kan bli så mycket hela tiden.. konstigt.. Hörs hej!

Vill bara att du ska komma hit :(

Gud, vart är du?

Gud har svikit mig.. Fan. Trodde att det här kunde bli nåt bra, men såklart skiter det sig istället.. :(
Jag ville verkligen.. :( Men men, det är väl ödet som vanligt. Jag ska nog inte ha nån..

Sitter iallafall hos Jennifer & Petro nu, har nyss planerat julbordet som vi ska ha nästa helg. Det blir nog kul!

Frida, du är guld värd.


RSS 2.0