Gillar läget

Nu börjar det äntligen kännas som vår! Imorse tog jag på mig skinnjackan och sen blev det strålande sol, kan de bli bättre? härligt! För dom som inte vet de, fast jag tror att alla vet, så har jag blivit ägare till hojjen nu! Lyckligare har jag nog aldrig varit :) Så snart, när dom sopat vägarna, kommer jag bege mig ut för en första tur iår - det pirrar i magen.. :)

Nu är det klart med min baldejt, de blir självaste tommy mattsson haha :) Kommer definitivt bli en mycket rolig kväll! :) Längtar utav bara den, att få fixa hår, make och bara bli snyggare än någonsin.. kan man ju hoppas på iaf :)
nu på sistone har jag läst en skitbra bok, "mamma sa att jag var sjuk" heter den och ja jag kan inte säga mer än: LÄS DEN! sjukt bra.

Nu har även Frida och Malin kommit hem, de är ku! Dock har jag inte träffat dom än eftersom jag aldrig kommer från stan eftersom vi har träning varje kväll! Men på torsdag, då jävlar :)

Imorgon ska jag ner på motorexpo och köpa ett par vår&höst handskar, vart så kallt i höstas med sommarhandskarna jag hade när jag körde så tänkte investera i ett par sådana :) Sen ska jag ner på city, hälsa på Emmis som ligger på sjukan (hon har brytit både vadbenet och skenbenet på matchen i lördags) känner att jag måste pigga upp henne tänkte köpa nåt roligt, får se vad de blir.. Sen ska jag eventuellt träffa darling charlotte, får se om hon får tid med lilla mig :)

Ne nu ska jag göra nån nytta och byta om till träningen, hörs hej!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0